Koncert Natali Dizdar u Samostanu sv. Jeronima u Ugljanu

Koncert Natali Dizdar u Samostanu sv. Jeronima u Ugljanu

U sklopu Glazbenih večeri u Samostanu sv. Jeronima u Ugljanu, u četvrtak, 7. srpnja u 21 sat koncert će održati pjevačica Natali Dizdar.

Medijski je debitirala u prvom hrvatskom pjevačkom reality showu Nove TV – Story Super Nova Music Talents. S lakoćom prolazi audiciju i dolazi do finala natjecanja.

Prvi singl “Ne daj” predstavila je početkom srpnja 2004. godine na revijalnoj večeri Splitskog festivala, a te godine nominirana je u tri kategorije za hrvatsku diskografsku nagradu Porin – za najbolju žensku vokalnu izvedbu, najboljeg novog izvođača te najbolji aranžman.

Nastupni album nazvan “Natali Dizdar” izlazi 2005. godine i odlično je prihvaćen od publike i kritike. Album je nominiran u čak osam kategorija za nagradu Porin.

U izdanju matične agencije “Agapa” 2009. godine izlazi drugi studijski album „Pronađi put“ koji je uslijedio nakon tri singla – “Naučila sam trik”, “Stop” i “Stranac”.

Album ZKM live objavila je 2012., a sljedeće godine singl “Grijeh”, koji je od izlaska na vrhu top-ljestvica.

Dosad je osvojila nagrade: Zlatna koogla, Porin (debitant godine, vokalna suradnja, DVD ZKM live), Davorin, Večernjakov ekran, pobjeda u TV showu “Zvijezde pjevaju”.

Ulaz na koncert je slobodan, ali je broj mjesta ograničen! Zato požurite u ured TZM Ugljan!!!!