Mladi nogometaši okupili se na Coerver kampu u Sutomišćici: Naša dva otoka puni su potencijala za sportski turizam

Mladi nogometaši okupili se na Coerver kampu u Sutomišćici: Naša dva otoka puni su potencijala za sportski turizam

Četvrtu godinu zaredom na igralištu u Sutomišćici održan je ljetni Coerver camp.

U organizaciji NK Coerver Savica i NŠK Sv. Mihovil, uz potporu Općine Preko i Turističke zajednice Općine Preko kamp je okupio pedesetak djece koja su bila smještena u Vili Stari dvor na Ugljanu.

Polaznici kampa sa sobom nose nove nogometne vještine i znanja te neka nova prijateljstva.

Zadnjega dana na svečanoj dodjeli medalja i priznanja nagrađeni su najbolji pojedinci u disciplinama nogotenis kup, countdown kup i nogometni kup.

Svaki polaznik kampa je dobio diplomu o položenom sustavu obuke prema Coerverovoj metodi rada.

– Zahvaljujemo svim trenerima na profesionalnom pristupu radu i edukaciji. Također ovim putem zahvaljujemo domaćinima, Nogometnom klubu Sveti Mihovil, njihovom sportskom direktoru Damiru Korenovu i predsjedniku kluba Kreši Jaklin na lijepom prijemu i suradnji, našem reprezentativcu Lovri Majeru na posjetu i druženju s našim igračima u kampu, svim roditeljima koji su prepoznali vrijednost kampa im te našim partnerima BPO2 Sport i Vila Stari Dvor – poručio je voditelj kampa Dino Bartoluci.

– Drago nam je da smo po četvrti put zaredom ugostili drage nam prijatelje iz Zagreba koji su uživali na našem otoku. Još jednom smo se dokazali kao odlični domaćini te nas veseli da je kamo prošao bez ikakvih problema. Naša dva otoka puni su potencijala za sportski turizam, igralište u Sutomišćici ide tome u prilog, no za nešto više nam fali infrastrukture i dodatnih sadržaja te se nadamo da ćemo svi zajedno uskoro poraditi na tome – kazao je predsjednik NŠK Sv. Mihovil Krešimir Jaklin.