Za stanovnike otoka Ugljana od 13. studenoga cijepljenje u Kalima

Za stanovnike otoka Ugljana od 13. studenoga cijepljenje u Kalima

Zbog pojačanog interesa za cijepljenje na području Zadarske županije, od srijede, 10. studenoga pa do kraja studenoga 2021. godine svi zainteresirani za cijepljenje, osim u ordinacijama opće/obiteljske medicine koje provode cijepljenje svojih pacijenata u redovnom radnom vremenu i na cijepnom punktu Višnjik u Zadru, moći će se cijepiti i na područjima određenih gradova i općina.

Od srijede, 10. studenoga 2021. godine, organizira se cijepljenje u Gradu Pagu na adresi Trg kralja Petra Krešimira IV. (Knežev dvor), i to svake srijede do kraja mjeseca studenoga od 11 do 13 sati, prema potrebi, a o čemu će javnost informirati nadležni stožer Civilne zaštite.

U četvrtak, 11. studenoga 2021. godine, organizira se cijepljenje u Biogradu na Moru na adresi Šetalište kneza Branimira 30 (Gradska knjižnica) pa do kraja mjeseca još u srijedu, 17. studenoga te u četvrtak, 25. studenoga, od 10 do 13 sati, o čemu će javnost informirati nadležni stožeri Civilne zaštite.

U petak, 12. studenoga 2021. godine, organizira se u cijepljenje u Benkovcu (u tijeku je dogovor oko lokacije), i to svakog petka u studenome po potrebi od 10 do 13 sati, o čemu će javnost informirati nadležni stožer Civilne zaštite.

U subotu, 13. studenoga 2021. godine, za stanovništvo otoka Ugljana organizira se cijepljenje u Kalima na adresi Put Male luke 40 (objekt Područne škole Valentina Klarina) te svake subote u studenome po potrebi od 10 do 13 sati, o čemu će javnost informirati nadležni stožer Civilne zaštite.

U ponedjeljak, 15. studenoga 2021. godine, organizira se cijepljenje u Obrovcu (u tijeku je dogovor oko lokacije), i to svakoga ponedjeljka u studenome po potrebi od 10 do 13 sati, o čemu će javnost informirati nadležni stožer Civilne zaštite.

U utorak, 16. studenoga 2021. godine, organizira se cijepljenje u Gračacu na adresi Ulica Nikole Tesle 72 (objekt Doma zdravlja Zadarske županije) te svakog sljedećeg utorka u studenome po potrebi od 12 do 15 sati, o čemu će javnost informirati nadležni stožer Civilne zaštite.

Punkt za cijepljenje u ŠC Višnjik u Zadru produžuje radno vrijeme tijekom studenoga pa će se građani, osim radnim danima, od subote, 13. studenoga, moći cijepiti i vikendima od 7 do 13 sati.

Fotografija civilna-zastita.gov.hr