„Welcome“ nagrade za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji u 2021. godini

„Welcome“ nagrade za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji u 2021. godini

Zadarska županija raspisala je javni poziv za dodjelu “Welcome” nagrada za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji u 2021. godini.

Projekt „Welcome” nagrada za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji predstavlja odličnu priliku za nagrađivanje svih iznajmljivača koji su dobri domaćini te su ostvarili iskorak u kvaliteti i originalnosti svoje ponude.

Obiteljskom smještaju u Zadarskoj županiji želimo osigurati veću vidljivost, ali i naglasiti iznimnu važnost u podizanju kvalitete i praćenju suvremenih trendova ponude i potražnje. Projekt nagrađivanja najboljih iznajmljivača vidimo kao dodatni poticaj svima onima koji sustavno ulažu u kvalitetu i svakodnevno se trude pratiti zahtjeve gostiju te biti u korak s trendovima u turizmu, poručuju iz Upravnog odjela za gospodarstvo, turizam, infrastrukturu i EU fondove.

Cilj projekta je podizanje kvalitete i obogaćenje ponude obiteljskog smještaja na području Zadarske županije, dodatno poticanje procesa inovacije i kreativnosti, podizanje standarda usluge, snaženje turističke ponude Zadarske županije u segmentu obiteljskog turizma itd. Najbolji iznajmljivači službeno će se nagraditi na godišnjoj svečanosti koja će se održati u prosincu ove godine.

Na javni poziv za dodjelu “Welcome” nagrada za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji mogu se prijaviti privatni iznajmljivači soba, apartmana/studio apartmana i kuća za odmor na području Zadarske županije koji posjeduju oznaku kvalitete „WELCOME”, osim onih koji su već dobili nagradu. Nagrade će se dodijeliti za tri glavne kategorije smještaja: sobe, apartmani/studio apartmani i kuće za odmor. Javni poziv otvoren je od 6. listopada do 5. studenoga 2021. godine. Pobjednik će osvojiti 15.000 kuna, drugoplasirani 10.000 te trećeplasirani 5000 kuna.

Obrasci za prijavu dostupni su na mrežnoj stranici Zadarske županije.

Fotografija Zadarska županija