Seniori Svetog Mihovila krenuli s pripremama uoči majstorice za prvu županijsku ligu

Seniori Svetog Mihovila krenuli s pripremama uoči majstorice za prvu županijsku ligu

Jučerašnjom prozivkom igrača i treningom, seniori Svetog Mihovila započeli su pripreme za sezonu 2021/2022.

Podsjećamo, “sveci” su prošlu sezonu završili na drugom mjestu 2. Županijske nogometne lige i na taj način ostvarili pravo igranja kvalifikacija za 1. ŽNL.


Kvalifikacijska utakmica na rasporedu je 29. kolovoza, a protivnik otočnoj momčadi bit će iskusna ekipa Zemunika. Igrat će se jedna utakmica na stadionu Stanovi u Zadru.

Momčad Svetog Mihovila od prošle sezone ostala je na okupu, no bit će znatno pojačana povratkom kapetana Denija Kolege koji se vraća nakon teške ozljede zbog koje je propustio cijelu prošlu polusezonu.

Također, klubu je pristupio i dugogodišnji kapetan Zvonimir Ivuša koji će zasigurno biti veliko pojačanje.

– Igrači su se dobro odmorili i spremni su za rad. Očekuje nas vrlo teška kvalifikacijska utakmica protiv dobre momčadi Zemunika, no mi ćemo sigurno biti spremni. Veseli me povratak kapetana Kolege koji će uskoro krenuti s treninzima. Drago mi je da je Ivuša došao kod nas jer se radi o vrlo karakternoj osobi i odličnom igraču. Prostora za dovođenje igrača imamo vrlo malo jer kod nas vrijedi pravilo da za naš klub mogu igrati samo igrači s naša dva otoka, poručio je trener i sportski direktor NŠK Sv. Mihovil Damir Korenov i najavio da je pred momčadi 26 dana priprema.

– Većina je igrača već sada u odličnoj formi zbog igranja Kupa Otoka i ostalih malonogometnih turnira. Optimisti smo i vjerujemo da ćemo u majstorici biti na pravoj razini, dodao je Korenov.