20. Pojonsko srce: Fažanka Tours preko hrabrih Prečana do prvog naslova

20. Pojonsko srce: Fažanka Tours preko hrabrih Prečana do prvog naslova

Spektakularna večer jubilarnog, 20. izdanja malonogometnog turnira Pojonsko srce!

Naslov pobjednika osvojili su nogometaši Fažanke Toursa nakon što su u vrlo uzbudljivom finalu tek nakon udaraca s bijele točke bili bolji od odlične momčadi Preka.

Treće mjesto osvojila je Puntamika koja je u ogledu za broncu pobijedila Humanitarnu udrugu Antonio Jurjević.

Bogata lutrija s glavnom nagradom Škodom Fabia, slavljeničko gostovanje Tovareće mužike iz Sali… bile su šlag na tortu jubilarnog izdanja Pojonskog srca.

Ipak, posebno priznanje treba odati svim sudionicima poluzavršnice koji su ponudili vrhunski nogomet.

Obje polufinalne utakmice odlučene su tek nakon penala, pobjedama Fažanke Tours protiv Puntamike i Preka protiv H.U. Antonio Jurjević.

Ipak, poseban spektakl gledali smo u velikom finalu, gdje su igrači Preka umalo kreirali senzaciju. U posljednjih deset minuta susreta Fažanka Tours je ušla s prednošću od 7-2, da bi potom hrabri Prečani izveli veliki preokret koji je zaključen pogotkom u posljednjim sekundama utakmice za završnih 7-7.

Iako su u izvođenje udaraca s bijele točke ušli s velikom psihološkom prednošću, Prečani ipak nisu uspjeli doći do prvog naslova na Pojonskom srcu. Igrači Fažanke Tours iskoristili su sva tri penala, dok je njihov vratar uspio obraniti jedan udarac Prečana za pobjedu u velikom finalu.

Prečani su imali najboljeg vratara turnira Dina Paraća i najboljeg strijelca, Mauricija Lucina, trofej Fair play pripao je momčadi De Loro, dok je najbolji igrač 20. izdanja turnira Pojonsko srce Josip Iveljić iz pobjedničke momčadi Fažanka Tours.

Detaljnije u fotogaleriji.