Pojonsko srce: Sve je spremno za završnu večer, Preko jedina otočna momčad u polufinalu

Pojonsko srce: Sve je spremno za završnu večer, Preko jedina otočna momčad u polufinalu

Stigli smo do same završnice 20. izdanja Pojonskog srca, najpoznatijeg malonogometnog turnira na zadarskim otocima.

U subotu, 24. srpnja igraju se utakmice polufinala, a odmah potom slijede ogledi za treće mjesto i finale. U 20.15 snage će odmjeriti dvije zadarske momčadi, Puntamika i Fažanka Tours, a u 21 sat igrat će Preko, jedina preostala otočna momčad te ekipa Humanitarne udruge Antonio Jurjević.

Utakmice četvrtzavršnice bile su vrlo zanimljive, posebice ogled ekipa HU Antonio Jurjević i ‘entuzijasta’ iz zadarske Diadore, koju su mnogi proglasili ‘finalem prije finala’. Diadora je vodila s 2-1 sve do ulaska u posljednju minutu, kada igrači Humanitarne udruge Antonio Jurjević dolaze do izjednačenja, a potom i do pobjede nakon udaraca s bijele točke.

Puntamika je bila uvjerljiva protiv bibinjske Omerte, kao i Preko protiv Dobropoljane. Branitelji naslova, igrači Kali iako u oslabljenom sastavu dobro su se držali protiv igrača iz Fažanke Tours, koji su u samoj završnici došli do pobjede.

Večeras se u Poljani očekuje velik broj ljubitelja nogometa, a s posebnom se pozornošću očekuje izvlačenje lutrije čija je glavna nagrada – automobil Škoda Fabia.

Polufinale: 
20:15 PUNTAMIKA – FAŽANKA TOURS
21:00 PREKO – H.U. ANTONIO JURJEVIĆ

Četvrtfinale:
OMERTA – PUNTAMIKA 1 : 5
KALI – FAŽANKA TOURS 4 : 6
DOBROPOLJANA – PREKO 0 : 3
H.U. ANTONIO JURJEVIĆ – DIADORA HYPE BAR 2 : 2 (penali 4 : 3)