Radionica za potporu razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava

Radionica za potporu razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava

Lokalna akcijska grupa Mareta objavila je Natječaj za provedbu Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava, sukladno Lokalnoj razvojnoj strategiji LAG-a Mareta 2014.-2020., u ukupnom iznosu od 453.114 kuna gdje iznos potpore po projektu iznosi 15.000 eura, odnosno 113.278,50 kuna, s intenzitetom potpore 100% prihvatljivih troškova.

Ovo je ukupno šesti natječaj LAG-a Mareta u provedbi LRS za razdoblje 2014.-2020.

Prihvatljivi korisnici su mala poljoprivredna gospodarstva upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava koja imaju sjedište/prebivalište isključivo na području LAG-a Mareta, što uključuje sva naselja na području općina Kali, Kukljica, Preko, Privlaka i Sali te gradova Nin i Zadar.

Cilj Natječaja je razvoj prepoznatljivosti područja LAG-a Mareta jačanjem konkurentnosti i održivog gospodarstva lokalne zajednice.

Rok za podnošenje prijava projekta je od 5. srpnja do 6. kolovoza 2021. godine.

Upite vezane za odredbe LAG natječaja potencijalni prijavitelji mogu postavljati putem e-pošte LAG-a: info@lagmareta.hr do 5. srpnja 2021. godine. Odgovori na pravovremeno postavljene upite biti će objavljeni na službenoj stranici LAG-a.

LAG Mareta u Preku organizira radionicu za 7. LAG natječaj TO 1.1.1 Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava.

Kako bi potencijalnim prijaviteljima olakšali proces prijave na natječaj, na radionici će biti riječi o troškovima i postupku prijave.

Jednosatna radionica održat će se 28. lipnja u 17.45 u POU Dom na žalu.