Napomena: Klinite na sliku za uvećani prikaz.

Olive Garden Restoran otvara sezonu u najboljoj marini na Jadranu!

Iako je epidemiološka slika posljednjih desetak dana sve bolja, a turističke najave sve optimističnije, još uvijek ne možemo govoriti o povratku na “staro normalno”.

Unatoč tome, perjanica ugljanskoga turizma Olive Island Marina u Sutomišćici spremno otvara vrata ne samo svojim stalnim nautičkim gostima, nego i jedriličarima u tranzitu te domaćim bodulima koji vole uživati na terasi kafića i restorana u mirnoj i opuštajućoj atmosferi.

Prema riječima voditelja restorana, chefa Ante Lončara, sve je spremno za novu sezonu i od 13. svibnja Olive Garden Restoran i bar redovito će posluživati već tradicionalno kvalitetna jela i pića.

-Kafić, odnosno bar, radit će svaki dan od 7.30 do 22 sata, a restoran od 12.30 do također 22 sata. Potpuno smo se prilagodili epidemiološkim mjerama tako da će i stolovi na terasama biti raspoređeni tako da gosti ne dolaze u doticaj jedni s drugima, najavljuje Lončar.

Chef Ante Lončar

Osim standardne ponude, u baru će gosti moći naručiti i kvalitetna miješana pića, koktele, pizze, sendviče, kolače, a prvi put i cigare.

-I u restoranu će ponuda biti manje-više ista, zasnovana na jelima pripremljenima od domaćih namirnica. Prošlo ljeto hit su bili domaći ravioli i specijaliteti u woku, koje na otoku nudimo jedino mi u Olive Garden Restoranu, sami radimo i njoke te ostalu paštu, a na svoje će doći i ljubitelji morskih delicija te mesnih jela, ističe Lončar te podsjeća da se većina namirnica, meso, riba i povrće, nabavlja od lokalnih proizvođača.

Prošla je sezona, kaže, što se tiče restorana, bila odlična u srpnju i kolovozu, podbacile su predsezona i posezona, a ove godine očekuju bolje rezultate i u lipnju i rujnu.

Podsjetimo, Olive Island Marina već je nekoliko puta proglašena najboljom malom marinom u Hrvatskoj, a prošle godine, u Nautičkoj patroli Jutarnjeg lista, osvojila je posebno priznanje – Dragulj Jadrana.

Fotografije Fabio Šimićev

*Promotivni tekst