Kup otoka: Banj i Lukoran napravili veliki korak prema finalu

Kup otoka: Banj i Lukoran napravili veliki korak prema finalu

Momčadi Banja i Lukorana napravile su veliku prednost u prvim polufinalnim utakmicama Kupa otoka, tradicionalnog turnira mjesta s otoka Ugljana i Pašmana.

Banj

Banj je, pomalo iznenađujuće, s visokih 6-2 svladao branitelje naslova, ekipu Kali. Kaljanima je, doduše, nedostajalo nekoliko važnih igrača, ali će u uzvratu trebati napraviti pravi podvig kako bi nadoknadili prednost Banja.

Tri pogotka za Banj postigao je Ivuša, a po jednom su zabili Z. Fantov, M. Pedišić i Kovačić, dok su za Kaljane golove postigli Vidov i Kurtin. Dodajmo i da će Kaljani u uzvratu zaigrati bez svog ponajboljeg igrača Denija Kolege, koji je zaradio crveni karton pa će im rezultatski povratak biti dodatno otežan.

Kali

U drugoj utakmici dana odigranoj u večernjem terminu, Lukoran je s uvjerljivih 4-0 nadigrao momčad Preka. Sva četiri pogotka postignuta su u prvom poluvremenu, a ključni igrač pobjede za Lukorance opet je bio Krševan Santini koji je postigao dva pogotka i pokazao da se, osim između vratnica, sasvim dobro snalazi i u napadu.

Lukoran

Ostale pogotke za Lukoran postigli su Masar i Rančić.

Uzvratne utakmice igraju se u nedjelju, 23. kolovoza po sljedećem rasporedu:

Lukoran – Preko 18.45 sati

Banj – Kali 20.45 sati

Preko