Coerver kamp Ugljan 2020. okupio 60 polaznika

Coerver kamp Ugljan 2020. okupio 60 polaznika

Drugu godinu zaredom, na igralištu Svetog Mihovila u Sutomišćici na otoku Ugljanu održan je nogometni kamp Coerver Play like the stars.

Coerverova metoda treninga jedna od poznatijih na svijetu, koristi se u najvećim svjetskim klubovima.

Play Like the Stars je kamp koji se sastoji od treninga po programu s naglaskom na trening model svjetskih nogometnih zvijezda – Messi, Christiano Ronaldo, Modrić, Neymar, itd., i edukacije za trenere i roditelje. Programom se nastoji tematskim treninzima (igraj kao Messi, igraj kao Ronaldo…) djecu naučiti potezima koje rade njihovi idoli i pokazati im kako ih koristiti u igri. Nakon svakog treninga s igračima se radi analiza korištenog modela.

Ovogodišnji kamp okupio je 60 djevojčica i dječaka koji su svakodnevno trenirali na igralištu Foša, dok su poslijepodnevne sate provodili u Villi Stari dvor gdje su bili smješteni sudionici kampa.

Predsjednik Coerver Coaching Hrvatska Dino Bartoluci koji je, uz upravu otočkog nogometnog kluba, najzaslužniji što se kamp održao na otoku Ugljanu nije krio oduševljenje uvjetima na igralištu u Sutomišćici.

„Uvjeti su bili odlični, sudionici kampa su vrlo zadovoljni i uvjeren sam da će se suradnja nastaviti i u idućim godinama“, kazao je Bartoluci.

NŠK Sveti Mihovil i ove godine se pokazao kao odličan suorganizator te su najavljeni novi projekti.