Napomena: Klinite na sliku za uvećani prikaz.

Olive Island Marina: U novu sezonu s novom ponudom pizza-bara i 20-ak malih jela

Perjanica ugljanskog turizma, Olive Island Marina u Sutomišćici, ušla je u sedmu sezonu u nikad neizvjesnijim prilikama i uvjetima, ali s kvalitetnom ponudom koju su gosti prepoznali i višestruko nagradili.

Dok stalni nautički gosti polako najavljuju dolazak, u punom pogonu već su bar restoran te novina u ovogodišnjoj ponudi – pizza-bar.

Prema riječima direktora Tonija Antišina, uprava marine i ovoga je puta posebnu pozornost posvetila stalnim otočnim gostima koji posjećuju bar i restoran.

-Naši boduli i vikendaši, uz omiljeno piće i ugodan ambijent, sada na terasi bara mogu probati i neke od specijaliteta naše kuhinje. Nadamo se da ćemo uspjeti u naumu jer smo pripremili meni tzv. zalogajčića koji se mogu konzumirati prije ili poslije ispijanja pića na terasi. U ponudi su bruskete, paštete i namazi, sendviči, snack-plate, salate, sedam vrsta pizza, deserti… Ukratko, za svakoga ponešto, najavljuje Antišin.

Osnova ponude u restoranu, kao i prijašnjih godina, temelji se na kvalitetnoj mediteranskoj kuhinji – ribljim specijalitetima, mesnim platama, rižotima, jelima s paštom i njokima i pripremljenima u woku. Na restoranskom meniju su i deserti, ali i velik izbor pizza.

Bar je otvoren svaki dan od 7.30 do 22 sata, pizza-bar od 12 do 22 sata, a restoran od 15 do 22 sata.

Fotografije Fabio Šimićev

*Promotivni tekst