Saljanin Toni Filipi prvi hrvatski sportaš pozitivan na koronavirus

Saljanin Toni Filipi prvi hrvatski sportaš pozitivan na koronavirus

Saljanin Toni Filipi prvi je hrvatski sportaš koji je pozitivan na koronavirus! Hrvatski boksački reprezentativac je u samoizolaciji u Zagrebu već pet dana, nakon što se nedavno vratio iz Engleske s prekinutih kvalifikacija za Olimpijske igre.

„Prva dva dana otkako sam bio u samoizolaciji nije mi bilo ništa, nisam imao nikave simpotome. Nakon toga osjetio sam da sam malo vruć, izmjerio sam temperaturu i imao sam ju. Glava me tađoder boljela i kašljao sam. Zatim sam se testirao i danas sam dobio potvrdu da sam pozitivan. Međutim, sada se osjećam dobro, čvrst sam ja, ne dam bolesti na sebe baš tako lako. Bit će to sve dobro, slušam upute liječnika i vjerujem da će ovo sve brzo proći. Pozdravljam sve, držite se, nema straha, samo budite odgovorni i slušajte nadležne što Vam savjetuju“, poručio je Filipi u razgovoru za Sport 023.

Dan ranije prvi pozitivan na koronavirus postao je trener ženske boksačke reprezentacijie Ante Matas. Potvrdu da je pozitivan dobio je i Filipijev trener iz BK Gladijator, Tomo Kadić.

Toni, samo hrabro!

foto. Sport 023