Otvorene prijave za 14. izložbu Otočni fotografi 2020.

Otvorene prijave za 14. izložbu Otočni fotografi 2020.

Foto-klub Kornat iz Kukljice objavio je javni poziv otočnim fotografima da prijave radove na 14. izložbu Otočni fotografi 2020.

Tema je slobodna: detalji predmeta, šuma, krajolik, podmorje, brod, mladi, portreti, ljudi, rad, zabava, arhitektura, urbani prostori, eksperimenti i sve ono što autor želi trenutačno predstaviti.

Sudjeluju pozvani fotografi s otočnog područja Zadarske županije i fotografi s drugih otoka (s pozivom) koji su fotografskim djelovanjem vezani za otočno područje.

Svaki autor može sudjelovati s onoliko fotografija koliko smatra da je njegova prezentacija trenutačno moguća ove godine, u crno-bijeloj tehnici i u boji.

Izložba će biti prezentirana s projekcijom fotografija bez obzira na to jesu li poslane na papiru ili nisu, i postavom fotografija na papiru.

Svaki autor je osobno odgovoran za prikazanu fotografiju i bez ikakve naknade daje ovlaštenje za reprodukciju i objavljivanje na Internetu, katalozima i knjigama.

Organizatori će voditi brigu o dostavljenim djelima, ali ne preuzimaju nikakvu odgovornost za eventualni nestanak ili oštećenje u transportu.

Izložba će se održati u naseljima sa sjedištem otočnih općina i sjedištima turističkih zajednica, u Zadru, Zagrebu i u drugim mjestima.

Fotografije se do 29. ožujka 2020. godine moraju poslati na e-mail fotoklubkornat@gmail.com u JPG formatu (može veće), ali ne manje od 1 MB. Nakon izbora fotografija za izložbu organizator će poslat popis fotografija koje treba izraditi na papiru za izložbu.

Dodatne informacije objavljene su na mrežnj stranici Foto-kluba Kornat.

Do 28. travnja otvorene su i prijave za Međunarodnu izložbu 2020., a sve informacije objavljene su također na mrežnoj stranici Foto-kluba Kornat.