Napomena: Klinite na sliku za uvećani prikaz.

Pašmanci pripremili još jednu adventsku čaroliju s “prozirnim klizalištem”

Koncertom Giuliana i Diktatora, 13. prosinca na školskom igralištu u Neviđanima počet će drugi po redu Čarobni otok – Advent na otoku Pašmanu.

Manifestacija koja je prošle godine bila iznimno uspješna i posjećena, i ove godine donosi pregršt zanimljivih događanja: predstave, radionice, koncerte, gastro i sportska natjecanja, mnoštvo zabave za djecu i odrasle u kojima će sudjelovati estradne zvijezde, klape, zborovi, KUD-ovi…

– Ovogodišnji program bit će sadržajniji i bogatiji, a osim Giuliana i Diktatora, izdvajamo koncerte Klape Rišpet 21. prosinca, Babalubam banda 25. prosinca, Maje Šuput 28. prosinca te Rocatansy banda 4. siječnja. Naravno, tu je i klizalište, a kako bismo ga maksimalno iskoristili organizirali smo bubble football, nogomet u zorb loptama na ledu. Stiže nam i 50 članova Klizačkog kluba Medo iz Zagreba s predstavom na ledu. Ionako lijep božićni ugođaj lampica i ukrasa upotpunit će prozirni šator kako bi klizači i oni koji ih promatraju mogli u svakom trenutku uživati u pogledu na klizalište ili nebo, najavljuje Petra Perinović, direktorica Turističke zajednice Općine Pašman, te dodaje kako organizatori, Općina Pašman i TZO Pašman, vjeruju da će uspjeti ispuniti očekivanja te da će i ovaj Čarobni otok biti jednako uspješan kao i lanjski.

– Želimo naglasiti kako je značaj ove manifestacije i u očuvanju života na otoku i u zimskim mjesecima, a donosi radost, druženje i veselje, sve ono što vrijeme Adventa i Božića treba i biti, poručuje.