Kali petu godinu zaredom domaćin Orada kupa

Kali petu godinu zaredom domaćin Orada kupa

Sljedeći vikend, 5. listopada, Kali će petu godinu zaredom biti domaćin Orada kupa.

Domaćin, Općina Kali i TZO Kali, za cijeli vikend (od petka do nedjelje) natjecateljima koji to žele osigurat će  smještaj po povoljnim cijenama.

Organizatori, DAM Quick i poznati sportski ribolovci Mihovil Vudrag i Tomislav Šestak, pozivaju ekipe da se što prije prijave jer je broj mjesta ograničen. Mamce osiguravaju i donose natjecatelji, a dopušteni su svi uobičajeni mamci.

Bodovanje 1 gram = 1 bod, a u slučaju istog broja bodova prednost ima ekipa s većim ulovljenim primjerkom. Boduje se samo orada kojom ovaj teren obiluje, brumanje nije dopušteno. Ne boduju se primjerci ispod 20 cm.

Ove godine natjecateljska je staza na južnoj obali otoka Ugljana, u uvalama Mala Lamjana i Velika Lamjana, a pristup svim mjestima lako je dostupan automobilom.

Ekipu čine dva natjecatelja, a kotizacija po ekipi iznosi 400 kuna. Sve informacije mogu se dobiti na brojeve mobitela: 095/ 8951-382 Mihovil Vudrag (mihovil.vudrag@svendsen-sport.com) i 098/610-042 Tomislav Šestak (tomo.sestak@gmail.com). Prijave se šalju mailom!

Okupljanje i druženje ekipa počinje u petak, 4. listopada u poslijepodnevnim satima.

Natjecatelje očekuje izuzetno bogat DAM Quick nagradni fond!