Napomena: Klinite na sliku za uvećani prikaz.

Čeprljanda: Otvaranje mozaik-klupe i velika rođendanska fešta uz Giuliana

Tjedan pred nama bit će u znaku najpopularnije i najomiljenije fešte na otoku Ugljanu!

Čeprljandska fešta proslavit će u subotu, 3. kolovoza, 40. rođendan, a organizatori, Udruga mještana Idro iz Čeprljande, pripremila je raznolik program.

Kao uvod u trodnevnu feštu u srijedu, 31. srpnja u 20 sati bit će svečano otvaranje unikatne mozaik-klupe, koju su, uz autoricu Božicu Kliman, izradili vrijedni mještani Čeprljande.

U četvrtak, 1. kolovoza, u 21 sat održat će se dječje karaoke, a u 23 sata nastupit će šoltanski bend Mjesni odbor.

Petak, 2. kolovoza, bit će u znaku Sajma otočnih proizvoda (19 sati), u 20.30 sati slijedi zabavno-sportska animacija za djecu Indijansko selo, a u 22 sata Dalmatinska večer.

U subotu, 3. kolovoza, rođendanski party u 15 sati otvorit će defile brodica, u 20 sati održat će se Big game cooking – spremanje tradicionalnih jela, a u 21 sat počinje velika fešta uz koncert Giuliana & Zaratino bend. Točno u ponoć Udruga mještana Idro priredit će veliki vatromet!

Organizatori napominju da će sav prihod fešte i prikupljene donacije uložiti u sportsko igralište u Čeprljandi te stoga mole i pozivaju sve koji cijene, prepoznaju i podupiru rad Udruge Idro da uplate donaciju na račun: HR3124070001100334418 (OTP banka) ili kontaktiraju udrugu.