Matica umirovljenika organizira rehabilitaciju i odmor u Krapinskim Toplicama

Matica umirovljenika organizira rehabilitaciju i odmor u Krapinskim Toplicama

Matica umirovljenika Zadarske županije organizira liječenje, rehabilitaciju i odmor u Krapinskim Toplicama od 26. svibnja do 2. lipnja.

Cijena sedmodnevnog aranžmana iznosi 1477 kuna, a uključuje puni pansion, boravišnu pristojbu i osiguranje (mogućnost plaćanja u tri rate  – Master, Maestro ZABA, American PBZ).

Polazak je 26. svibnja u 9 sati ispred Konzuma (bivši Mercator). Ostali troškovi iznose 420 kuna i plaćaju se odmah po upisu. Broj mjesta je 55, a prijave se primaju do popune autobusa.

Dolazak u hotel 26. svibnja u vrijeme ručka. Isti dan obavljaju se liječnički pregledi za fizijatrijske terapije (do četiri terapije dnevno).

Prije polaska potrebno je kod svog obiteljskog liječnika uzeti uputnicu D1.

U cijenu je uključeno piće dobrodošlice, buffet obroci, jedno kupanje u vodenom parku „Aquae Vivea“, cjelodnevno korištenje unutarnjeg hotelskog bazena, korištenje fitness dvorane, dvije glazbene večeri.

U subotu, 1. lipnja postoji mogućnost organiziranja posjeta muzeju „Krapinskih Neandertalaca“.

U nedjelju, 2. lipnja posjetit će se Nacionalno marijansko svetište u Mariji Bistrici koje obuhvaća razgledanje, obilazak i povijesno objašnjene najvećega hrvatskog svetišta te sudjelovanje na misi u svetištu.

Nakon toga posjetit će se OPG s domaćom ponudom te razgledavanje stare vodenice koja još radi, obilazak izložbe starih kućanskih i poljoprivrednih alta, posjet vinskom podrumu i kušaonici vina, ručak s domaćim specijalitetima uz glazbu i ples.

U poslijepodnevnim satima predviđen je povratak u Zadar.

Dodatne informacije: 099 33 44 118.