NŠK Sv. Mihovil: Jesenski naslov za pionire i mlađe pionire

NŠK Sv. Mihovil: Jesenski naslov za pionire i mlađe pionire

Veliki uspjeh mladih otočnih nogometaša! Čak dvije uzrasne kategorije Svetog Mihovila, mlađi i stariji pioniri, jesenski su prvaci svojih skupina Prve županijske nogometne lige Zadarske županije.

Obje ekipe su već uoči zadnjeg kola ostvarile dovoljnu bodovnu razliku da bi slavile jesenski naslov. Pionirima je to pošlo za rukom uvjerljivom gostujućom pobjedom od 7-0 kod Hajduka iz Pridrage, dok su mlađi pioniri prvo mjesto jesenskog dijela natjecanja osigurali pobjedom nad Zadrom 3 rezultatom 1-0.

Pod vodstvom trenera Kreše Jaklina prvi put u povijesti kluba dvije su generacije osigurale naslov jesenskih prvaka.
Svakako treba istaknuti da su naši pioniri igrali finale Županijskog kupa, kao i četvrtfinale Dalmatinskog kupa kao i da su mlađi pioniri osvojili vrlo jaki Memorijalni turnir Antonio Jurjević u Zadru. Također, ponosni smo na činjenicu da naši pioniri imaju najboljeg strijelca lige i kupa, Božu Ricova, koji je zabio nevjerojatnih 51 golova u samo 17 utakmica – rekao nam je voditelj omladinskog pogona NŠK Sv. Mihovil Krešimir Jaklin.

Nakon sto je Općina Preko tijekom ove godine obnovila igralište u Sutomišćici, mlađi uzrasti Sv. Mihovila bilježe sve bolje rezultate što potvrđuje ispravnost ulaganja u sportsku infrastrukturu.