Napomena: Klinite na sliku za uvećani prikaz.

U Sutomišćici snimljen spot za pjesmu “Božiću maleni”

Na brdu iznad Sutomišćice proteklog je vikenda snimljen spot za pjesmu “Božiću maleni”, koju autorski potpisuju Oliver Telac, tekst, Damir Fenrich i Oliver Telac, glazba, Damir Fenrich, aranžman, i Branko Berković, produkcija.
U snimanju spota sudjelovala su djeca iz Poljane i Sutomišćice, Sara Čolaković, Veronika Jurina, Tina, Lea, Vanesa i Ivan Mičić, Ivona Grgurev, Anđela Hromin, Simona Šimićev i Dina Rogošić. Vokal je gošća iz Radovina Nika Uzelac, 12-godišnja djevojčica koja je nastupila u finalu talent-showa Zvjezdice, a prateće vokale pjevaju Lea Mičić, Veronika Jurina, Luce Pavin, Noa Franin, Ana Hrabrov i Anka Šušak.
Prema riječima Olivera Telca, spot će za tjedan dana biti dostupan na kanalu YouTube, a 28. prosinca u 17 sati pjesma će se u sklopu prednovogodišnje emisije uživo izvesti na Prvom programu HTV-a.
Pjesma “Božiću maleni” bit će objavljena na albumu duhovne glazbe koju autorski tim Telac/Fenrich/Berković radi za izdavačku kuću Menart iz Zagreba.
Na spotu je, uz snimatelja Tomislava Ivanova, radilo osmero ljudi te 40-ak volontera iz Sutomišćice i Poljane koji su sudjelovali u pripremama i počastili cijelu ekipu večerom.
Fotografije Tomislav Ivanov