Napomena: Klinite na sliku za uvećani prikaz.

ŠRD Škrpina Banj ugostio najbolje županijske mlade ribolovce

BANJ – U organizaciji Športskog ribolovnog društva Škrpina Banj, prošli vikend održano je Županijsko natjecanje u ribolovu štap s obale za juniore u kategorijama U-16 i U-21.

Kako nas je izvijestio voditelj natjecanja Romeo Pedišić, ukupno je sudjelovalo 40 natjecatelja, 32 u kategoriji U-16 i osam u kategoriji U-21.
U kategoriji U-16 nastupilo je i četvero malih “škrpinica”, a prvo mjesto zauzeo je Ivan Pribilović iz kluba Podlanica iz Biograda. Drugi je bio Domagoj Pribilović iz biogradske Podlanice, a treći Roko Begonja iz Vira. Ukupno je ulovljeno 3,776 kg ribe, a najteži primjerak imao je 213 grama.
U kategoriji U-21 prvo mjesto osvojio je Frane Patača iz kluba Sipa iz Benkovca, drugo njegov kolega iz kluba Tomislav Jurjević, a treće Antonio Franić iz kluba Zubatac iz Zadra. Ulovljeno je 2,403 kilograma ribe, a najteži primjerak imao je 249 grama.
Voditelj natjecanja bio je Romeo Pedišić, opunomoćenik HSSRM Mirko Rudić, glavni sudac U-16 Ivana Pribilović, glavni sudac U.21 Toni Božić, a liječnik dr. Zvonko Mišlov.
ŠRD Škrpina Banj zahvaljuje klupskim volonterima na pomoći u organiziranju natjecanja, tvrtki Cromaris d. d. na doniranim dagnjama za ješku te Općini Pašman na financijskoj pomoći.