Utrka “Gospodar otoka – Uspon na sv. Mihovil” 19. svibnja u Preku

Utrka “Gospodar otoka – Uspon na sv. Mihovil” 19. svibnja u Preku

PREKO – U subotu, 19. svibnja 2018. godine, u organizaciji Triatlon kluba Zadar, Općine Preko i Turističke zajednice Općine Preko, održat će se treće izdanje utrke “Gospodar otoka – Uspon na sv. Mihovil” sa startom u Preku i ciljem na Tvrđavi sv. Mihovila.
I ovoga puta “Gospodar otoka” podijeljen je u dvije discipline – utrku i rekreativnu šetnju, a za sudionike je organiziran besplatan prijevoz iz Zadra u 8 sati brodom „Barba Ive“ na Branimirovoj obali. Povratak je u 15 sati.
Prijave se primaju na e-mail: tkzadar@gmail.com zaključno s petkom, 18. svibnja 2018., uz dostavu potvrde o uplati do 18 sati. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, godinu rođenja, matični klub (za utrku), disciplinu u kojoj će sudjelovati (utrka muškarci, utrka žene, rekreativno hodanje/šetnja) i veličinu majice. Kotizacija je 50 kuna, u što su uključeni majica, ručak i okrjepa.
Na drugom izdanju utrke prošle godine okupilo se 200 sudionika, a “gospodari otoka” postali su Martina Jelenković u ženskoj i Mate Mujan u muškoj konkurenciji.
VAŽNE NAPOMENE: 
Kotizacija:50 kn (uključeni majica, ručak i okrjepa te prijevoz brodom iz Zadra)
IBAN ZA UPLATE (TK ZADAR): HR8324070001100345316
Podaci za prijavu:
– Ime i prezime
– Godina rođenja
– Matični klub
– Disciplina (utrka muškarci, utrka žene, rekreativno hodanje)
– Veličina majice
Start: 9.30 sati u središtu Preka
Cilj: Tvrđava sv. Mihovila, 265 metra nadmorske visine
Dužina: 5 km, uspon 5,2% u prosjeku
Discipline:
Utrka muškarci (5 km)
Utrka žene (5 km)
Rekreativno hodanje – šetnja (7-77 god.)