U nedjelju u Preku ‘Gospodar otoka – uspon na Sv. Mihovil’

U nedjelju u Preku ‘Gospodar otoka – uspon na Sv. Mihovil’

PREKO – U nedjelju 29. svibnja 2016. godine održat će se premijerno izdanje projekta Gospodar otoka – uspon na Sv. Mihovil, a sastoji se od dvije discipline – natjecateljski maraton te rekreativno hodanje/šetnja.

Organizaciju potpisuju Triatlon klub Zadar, Općina Preko i Turistička zajednica Općine Preko. Partneri su Škola trčanja Zadar, nogometni klub Sv. Mihovil, LAG Mareta i brojne udruge s otoka i Zadarske županije.

Za sve sudionike utrke i rekreativne šetnje do sv. Mihovila organiziran je besplatan prijevoz iz Zadra brodom Barba Ive koji s Branimirove obale kreće u nedjelju u 08:00 sati.
–    Prijave se zaprimaju zaključno s petkom 27. svibnja na e-mail tkzadar@gmail.com. Kotizacija je 40 kuna, uključena je majica, priznanje za sudjelovanje na natjecanju i obrok, a 10 kuna od svake prijave donirat će se Matici umirovljenika Preko za opremanje prostorija. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, godinu rođenja, matični klub (za utrku), disciplinu u kojoj će sudjelovati (utrka muškarci, utrka žene, rekreativno hodanje/šetnja) i veličinu majice, kaže Ivan Gobin iz triatlon kluba Zadar.

IBAN ZA UPLATE (TK ZADAR): HR8324070001100345316.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj mobitela 098/1805434 na facebook stranici Sv. Mihovil – Otok Ugljan.

Vidimo se u nedjelju u Preku na Gospodaru otoka!