Vikend u Kalima u znaku Blue Fish Festivala!

Vikend u Kalima u znaku Blue Fish Festivala!

U organizaciji Turističke zajednice Općine Kali, 21. i 22. lipnja u Kalima će se održati četvrto izdanje Blue Fish Festivala.

Na Punti Artine programi će počinjati u 17.30, a jela od plave ribe pripremat će renomirani hrvatski kuhari David Skoko @ribarev sin, Josip Vrsaljko i Tomislav Karamarko.

Pokazat će kako srdela, inćun ili tuna uz kuharsku kreativnost i vještinu postaju izvrsna i ukusna jela koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Za dva kaljska gastro dana osmislili su meni od šest jela. Da doživljaj bude potpun, angažiran je i Ivan Stiblik, organizator Zadar Wine Festivala, koji će složiti vinsku kartu s naglaskom na vina iz zadarske regije.

Neće nedostajati ni glazbe, uz dva DJ-a (DJ Bego & Ante Valčić). održat će se i dva koncerta, na otvorenju prvoga dana pjevat će Dino Petrić, a u subotu Matija Cvek

Oba dana bit će organiziran prijevoz iz Zadra, brod Gospa Rozarija kretat će u 18 sati iz Foše, a povratak iz Kali bit će u 1.30 sati.

Osim glavnog programa, 20. lipnja u 18 sati održat će se edukativna radionica ˝Odakle se čisti riba˝, a bit će predstavljena i slikovnica Ane Vidov i ilustatorice Lane Cimera ˝Kapetan Toni˝.