Otok Ugljan domaćin polufinalnog izbora za Najljepšu Mamu Hrvatske!

Otok Ugljan domaćin polufinalnog izbora za Najljepšu Mamu Hrvatske!

Uz Varaždin, otok Ugljan u ožujku će biti domaćin polufinalnog izbora za Najljepšu Mamu Hrvatske 2024. godine, a prijave za sudjelovanje otvorene su do kraja siječnja, priopćili su iz ureda NMH.

Iris Filipović

Finale će se održati u Šibeniku, 4. svibnja, a među finalisticama će biti izabrane Najljepša Mama Hrvatske, Najljepša Mama Hrvatske Dijamant i Najljepša Mama Hrvatske Platinum. Sve pobjednice, uz novčanu nagradu, uživat će tri dana na Malti.

– Sretni smo što imamo mogućnost predstaviti otok Ugljan kroz naš projekt. Ovom prilikom želimo zahvaliti našoj Iris Filipović koja je bila nositeljica krune NMH 2022. te je postala i naša službena predstavnica koja, uz pokroviteljstvo TZO Preko i Općine Preko, organizira polufinalno izdanje ovog izbora upravo na otoku Ugljanu, kazala je vlasnica licence NMH Maja Gnjidić Verdecchia.

Pravo sudjelovanja u natjecanju imaju majke s hrvatskim državljanstvom i prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje u trenutku održavanja natjecanja imaju najmanje 23 godine. Prijave traju do 31. siječnja 2024., i to putem e-maila: nmh.prijave@gmail.com

Svim natjecateljicama bit će osiguran prijevoz iz Zadra na otok Ugljan i povratak .