Pašman domaćin edukacije o podizanju kvalitete doživljaja u turističkoj destinaciji

Pašman domaćin edukacije o podizanju kvalitete doživljaja u turističkoj destinaciji

Turistička zajednica Zadarske županije u suradnji s Udrugom hrvatskih putničkih agencija 11. prosinca 2023. organizira jednodnevnu edukaciju za javni i privatni sektor na temu uloge lokalnog stanovništva u podizanju kvalitete doživljaja u destinaciji.

Svrha radionice je uputiti polaznike u ulogu lokalnog stanovništva u podizanju kvalitete doživljaja u turističkoj destinaciji kroz važnost interakcije lokalnog stanovništva s turistima i korištenja različitih oblika interakcije i komunikacije s turistima.

Naglasak će biti na specifičnosti odnosa turist – domaćin i očekivanja suvremenih turista u vezi kvalitete turističkog doživljaja te utvrđivanju i preporučivanju vrijednih sadržaja za različite skupine gostiju.

Predavač je Željko Trezner, stručnjak s bogatim iskustvom u turizmu. koji sudjeluje u različitim projektima, stručnim vijećima i grupacijama u području upravljanja turističkim agencijama i održivog turizma općenito. Ravnatelj je Centra za odgovorni turizma, savjetnik Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) i predavač na Sveučilištu VERN i Veleučilištu Aspira. Kao akademski djelatnik s velikim iskustvom u poslovanju, uspješno je objedinio teoretsko znanje i praktična rješenja koja je objavio u brojnim priručnicima i stručnim radovima te predstavio na više od stotinu radionica, seminara i konferencija u Hrvatskoj i inozemstvu.

Sudjelovanje na radionici je besplatno uz obveznu PRIJAVU putem online obrasca, najkasnije do petka, 8. prosinca 2023., a broj mjesta je ograničen.

Radionica će se održati u Vijećnici Općine Pašman, Obala tamarisa 6, u ponedjeljak, 11. prosinca od 9 do 12.30 sati.

U slučaju velikog broja prijavljenih, Turistička zajednica Zadarske županije zadržava pravo ograničenja broja sudionika po prijavljenoj tvrtki / subjekta na jednog predstavnika.

Fotografija TZO Pašman