DCIM101MEDIADJI_0362.JPG
Napomena: Klinite na sliku za uvećani prikaz.

Po izboru njemačkoga ADAC-a, Camping Ugljan u vrhu najboljih europskih kampova!

Iza Campinga Ugljan još je jedna dobra sezona, a kao šlag na tortu stiglo je priznanje iz ADAC-a, najvećega njemačkog i europskog autokluba s više od 18 milijuna članova.

Prema rezultatima objavljenim na njihovoj stranici pincamp.de, Camping Ugljan napravio je u godinu dana skok sa 68. na 43. mjesto među kampovima u Europi te sa 26. na 18. mjesto u Hrvatskoj!

-Ovi odlični rezultati nisu promocija samo našem resortu nego cijelom otoku Ugljanu kao destinaciji. Inače, u ovoj smo godini ostvarili 32.000 noćenja i 5500 dolazaka, što čini gotovo deset posto noćenja na području Općine Preko, komentirao je direktor Campinga Ugljan Mirko Bacalja.

Osim na rezultate i priznanja, ističe, ponosan je i na to što su akademskoj godini 2022./2023. u suradnji s Ministarstvom turizma i sporta stipendirali dvoje studenata.

-Ove godine, ponovno u suradnji s Ministarstvom turizma i sporta, stipendirat ćemo dvoje ili troje učenika Hotelijersko-turističke i ugostiteljske škole u Zadru s otoka Ugljana do kraja njihova školovanja za zanimanja u turizmu, a za sve obavijesti i upite o tome zainteresirani učenici mogu se javiti na moj mail – mirko@camping-ugljan.com, dodao je Bacalja.

Čestitamo radnicima i upravi Campinga Ugljan!!!