OLIVE GARDEN RESTORAN Nova sezona je otvorena i trajat će do sredine prosinca!

OLIVE GARDEN RESTORAN Nova sezona je otvorena i trajat će do sredine prosinca!

Drugo desetljeće poslovanja Olive Island Marine u Sutomišćici počelo je na najbolji mogući način: od ovoga vikenda otvoren je Olive Garden Restoran i neće se zatvarati do sredine prosinca!

Da nije riječ o  prvotravanjskoj šali, potvrdio nam je chef Ante Lončar najavivši ono što su mnogi priželjkivali.

-Istina je, restoran će raditi do 15. prosinca, nakon čega ćemo koristiti dvomjesečni godišnji odmor i ponovno otvoriti sredinom veljače, oko Valentinova, dodao je.

Bar će raditi od 8 sati, restoran od 13 do 22 sata, a ponuda jela i pića neće puno odstupati od onoga na što su navikli i otočani i turisti.

-Jelovnik će biti neznatno izmijenjen, a ponuda pića i vina je osvježena! Većina naše ponude temelji se na jelima pripremljenima od lokalnih proizvoda koje nabavljamo od OPG-ova i domaćih proizvođača, mesara i ribara, s otoka i iz zadarske okolice, kaže Lončar.

Prvih deset godina Olive Island Marine obilježile su, među ostalim, brojne strukovne nagrade, a prije dva tjedna stiglo je i priznanje Nautičke patrole “Moja najdraža marina”, u čijem su ocjenjivanju sudjelovali nautičari.

Zbog svega toga Olive Island Marina prometnula se u perjanicu ne samo otočnog turizma, nego cjelokupne turističke ponude Zadarske županije.

Cjelokupna ponuda Olive Garden Restorana može se pogledati na mrežnoj stranici Olive Island Marine, a rezervacije se primaju na broju 091 255 5221.

*Promotivni tekst