NAUTIČKA PATROLA Olive Island Marini posebno priznanje “Moja najdraža marina”

NAUTIČKA PATROLA Olive Island Marini posebno priznanje “Moja najdraža marina”

Već šest godina zaredom Nautička patrola dodjeljuje priznanja marinama duž cijele obale, a prvi put dosad primijenjeno je online anketiranje nautičara.

Također, prvi put se ocjenjivanje rada marina odnosilo na cijelu godinu, a ne samo na ljetnu sezonu, i prvi put dosad ocjena marine uključivala je i njenu online reputaciju.

Kako ističe Mladen Gerovac, autor i voditelj Nautičke patrole, “stari morski vuk” i cijenjeni novinar i urednik, priznanja se dodjeljuju isključivo na osnovi ocjena nautičara – gostiju hrvatskih marina te su stoga u proteklih šest godina postala najznačajnija priznanja u nautici i nautičkom turizmu u Hrvatskoj.

– U konkurenciju smo 2022. godine prvi put uključili svih 60 marina na hrvatskom Jadranu, anketne upitnike na pet jezika nautičari su ispunjavali online i to tijekom cijele godine – sve do 31. prosinca 2022. u ponoć, čime smo pokrili ocjene rada marina i u predsezoni i u posezoni. Kod bodovanja se uzela u obzir i online reputacija marine te smo posebno vrednovali digitalnu i zelenu transformaciju u marinskom biznisu, navodi Gerovac.

Posebno priznanje “Moja najdraža marina” osvojila je Olive Island Marina u Sutomišćici. U online anketi Nautičke patrole kao odgovor na pitanje – u kojoj se hrvatskoj marini osjećaju najugodnije, najviše gostiju 60 hrvatskih marina upisalo je ime Olive Island Marine.

Pojedini anketirani nautičari tome su dodali i svoje opaske:

Austrija, vlasnik broda: “Veoma lijepa, ugodna, tiha i čista marina”

Njemačka, vlasnik broda: “Najčišća, najodržavanija marina s prekrasnim cvjetnim gredicama i super prijateljskim osobljem i vlasnicima”

Austrija, skiper u čarteru: “Ovo je i meni i mojim gostima najljepša i najdraža marina u Jadranu”

Mađarska, vlasnik broda: “U ovoj se marini osjećam najugodnije. Sve je vrlo čisto, tuševi i toaleti su fenomenalni”

Hrvatska, vlasnik broda:” Sve je super, posebno ugostiteljska ponuda, blizina plaže, bazen”

Njemačka, vlasnik broda: ”Od 2006. smo u Olive Island Marini, ovdje se osjećamo veoma dobro. Odličan ugođaj i dobra veličina marine za kontakt s drugim nautičarima”

Češka, vlasnik broda: “Olive Island mi je najugodnija marina”

Hrvatska, vlasnik broda: “Sjajna usluga, ljubazno osoblje”

Austrija, vlasnik broda na stalnom vezu u Olive Island Marini: “Jako čisto, dobra usluga, dobra hrana, prekrasna botanika – kao san.”

Prema online glasovima nautičara te svojom online reputacijom, D-Marin Dalmacija u Sukošanu osvojila je Brončano sidro. Marini Funtana u Vrsaru pripalo je Srebrno sidro, a Zlatno sidro, najveće hrvatsko priznanje u nautici i nautičkom turizmu za 2022. godinu, osvojila je Marina Frapa Rogoznica.

Zlatno sidro za najbolju marinu s charterom osvojila je Marina Kornati u Biogradu, a priznanje za najljubaznije osoblje “Zlatni osmijeh Jadrana” nautičari su dodijelili ACI Marini Slano.

Priznanje “Zlatni vez gastronomije” osvojila je Martinis Marchi Marina u Maslinici na Šolti, a “Zlatno sidro za suhi vez” Mitan Marina u Novom Vinodolskom.

Čestitamo svim djelatnicima i upravi Olive Island Marine!