Počinje proljetni dio sezone: Sveti Mihovil na Bagatu dočekuje Abecedu

Počinje proljetni dio sezone: Sveti Mihovil na Bagatu dočekuje Abecedu

Počinje proljetni dio sezone u 1. Županijskoj nogometnoj ligi. Seniori Svetog Mihovila u prvom kolu nastavka prvenstva u Zadru dočekuju momčad Abecede.

Dvoboj je na rasporedu u nedjelju od 15.30 sati na igralištu Bagata, gdje otočani igraju svoje domaće utakmice jer igralište u Sutomišćici dimenzijama ne zadovoljava uvjete za prvu županijsku ligu.

U utakmici s Galovcem u 1. kolu Županijskog kupa vidjelo se koliko našim dečkima znači igranje na svojem igralištu u Sutomišćici, pred svojom publikom. Galovac je svladan s visokih 6-2 što je otočnoj momčadi donijelo prolaz u 2. kolo kupa koje je na rasporedu u srijedu, 8. ožujka kada gostuje u Poličniku kod Dragovoljca.

U odnosu na jesenski dio natjecanja došlo je do određenih promjena u momčadi. Ekipa je pomlađena i mladići iz škole nogometa Nšk Sv. Mihovil činit će okosnicu momčadi.

S obzirom na poziciju na ljestvici bit će vrlo teško osigurati ostanak u ligi, no bez obzira na to, prioritet je razvijanje mladih igrača iz naše škole te u suradnji s lokalnim vlastima pronalazak rješenja za novo igralište – poručili su iz Svetog Mihovila na službenim stranicama kluba.