Ljubitelji fotografije, prijavite svoje radove na 17. izložbu Otočni fotografi!

Ljubitelji fotografije, prijavite svoje radove na 17. izložbu Otočni fotografi!

Fotoklub Kornat iz Kukljice raspisao je poziv za sudjelovanje na 17. izložbi Otočni fotografi.

Pravo sudjelovanja imaju fotografi s otočnog područja Zadarske županije i fotografi iz drugih otoka (s pozivom) koji su fotografskim djelovanjem vezani za otočno područje.

Svaki autor može sudjelovati s onoliko fotografija koliko smatra da je njegova prezentacija trenutačno moguća ove godine, u crno-bijeloj tehnici i u bojama, a tema je SLOBODNA.

Fotografije se šalju na e-mail u JPG formatu (može veće), ali najbolje oko 1 MB. Nakon izbora fotografija za izložbu ocjenjivački sud poslat će odabranim fotografima popis fotografija koje će biti prikazane na izložbi.

Izložba će biti prezentirana s projekcijom fotografija bez obzira na to jesu li poslane na papiru ili nisu, i mogućom postavom i prikazom fotografija u drugome mjestu.

Svaki autor je osobno odgovoran za prikazanu fotografiju i bez ikakve naknade daje ovlaštenje za reprodukciju i objavljivanje na Internetu, katalozima i knjigama.

Organizatori će voditi brigu o dostavljenim djelima, ali ne preuzimaju nikakvu odgovornost za eventualni nestanak ili oštećenje u transportu.

Izložba će se održati u otočnim mjestima i sjedištima turističkih zajednica, u Zadru, Zagrebu i u drugim mjestima.

Dostava fotografija i prijavnice na e-mail fotoklubkornat@gmail.com do 12. ožujka 2023.

Dodatne informacije na mrežnoj stranici Fotokluba Kornat i na Facebook stranici Fotokluba Kornat.

Ostale informacije: Silvio Panović:tel. 091-5379443.