“Zimska čarolija” uz a cappella koncert skupine A.K.A. Crescendo

“Zimska čarolija” uz a cappella koncert skupine A.K.A. Crescendo

Za kraj 2022. godine Turistička zajednica Općine Preko poziva vas na koncert “Zimska čarolija” a cappella skupine iz Zadra A.K.A. Crescendo.

Koncert će se održati u petak, 30. prosinca u 20 sati u Domu kulture Ugljan, a u 60 minuta A.K.A. Crescendo povest će publiku na glazbeno putovanje izvodeći najveće svjetske evergreene poput “Stand By Me” i “At Last”, preko dalmatinskih i svima dobro poznatih skladbi kao što su “Kalelarga” i “Cesarica”, zatim brojnih modernih stranih pop-rock-soul-funk hitova “Uptown Funk”, “Signed Sealed Delivered”, “Cheap Thrills”, “Soak Up The Sun”, domaćih “Ja sam za ples”, “Hajde da ludujemo”, “Levisice” pa sve do prigodnih stranih i domaćih božićnih hitova – “All I Want For Christmas Is You”, “Rocking Around The Christmas Tree”, “Božić dolazi”, “Sretan Božić i sretna Nova
godina” te mnoge druge.

Cijeli koncert izvodi se bez ikakvih instrumenata, isključivo glasovima pjevača kojima oponašaju instrumente i na taj način predstavljaju  drukčije a cappella obrade brojnih pjesama s kojima se publika na našim prostorima još možda nije imala priliku susresti uživo.

Ulaz je slobodan!!!