Napomena: Klinite na sliku za uvećani prikaz.

ŠRD Zubatac Zadar trijumfirao na Županijskom natjecanju u Banju

U Banju je jučer u organizaciji Športsko ribolovnog društva Škrpina Banj održano Županijsko natjecanje u ribolovu štap s obale za seniore i Master kategoriju.

Prvo mjesto kod seniora osvojio je Marko Sikirić, drugi je David Bajlo, a treći Dubravko Pejdo, svi iz ŠRD Zubatac Zadar.

U Master kategoriji pobijedio je Oliver Alaburić iz ŠRD Orada Pag, drugi je Mićo Matak iz ŠRD Zubatac Zadar, a treće mjesto osvojio je Ivan Jukić iz ŠRD Zubatac Zadar.

Kod seniora je nastupilo 14 natjecatelja – sedmero Zubatac Zadar, dvoje Podlanica Biograd, dvoje Sipa Benkovac, dvoje Orada Pag te jedan iz Vira

U kategoriji Masters +55 nastupilo je 10 natjecatelja – četvero Zubatac Zadar, dvoje Uligna Kukljica te po jedan Orada Pag, Sipa Benkovac, Vir i Lanterna Zadar

Seniori su ulovili 483 riba ukupne težine 17,641 kg, a mastersi 143 ribe ukupne težine 4,598 kg.

Opunomoćenik HSSRM je bio Boris Bulić, glavni suci Tea Sikirić za seniore, Pavle Kostć za masterse, a voditelj natjecanja Romeo Pedišić.

Ovo je drugo ovogodišnje županijsko natjecanje u ribolovu koje organizira ŠRD Škrpina Banj, prvo je održano 28. svibnja za seniorke i juniore U-21, na kojemu je nastupilo 14 seniorki i 11 juniora.