Napomena: Klinite na sliku za uvećani prikaz.

Udruga Tim obilježila završetak još jedne uspješne plesne godine

Udruga za promicanje ritmike i plesa Tim iz Preka uspješno je privela kraju još jednu školsku plesnu godinu, a završna produkcija održana je prošlog petka u Beach baru Balloon.

-Po dvije plesne točke izvele su mala i velika grupa, a u goste su nam došle polaznice drugog razreda osnovne škole Plesnog odjela Glazbene škole Blagoja Berse P.O. Preko. Na samom kraju programa pravo iznenađenje bio je plesni duo i latin koje su nam otplesale trenerica Lorena Mikulić i Stella Muzanović. Plesna produkcija završila je podjelom itekako zasluženih diploma te zajedničkim fotografiranjem, nakon čega je uslijedio mali party uz našeg DJ-a Luku Koštu, kaže jedna od voditeljica Ivona Kovačević.

Podsjeća da je voditeljica plesnih grupa Lorena Mikulić vodila Udrugu Tim i na nastup u Zadar na Svjetski dan plesa 29. travnja, a nastup na Forumu za plesače i roditelje bio je poseban doživljaj.

Udruga je sudjelovala i u promotivnom videu koji se snima svake godine za Svjetski dan plesa, a možete ga pogledati na LINKU

Plesu tu nije kraj, dodaje Ivona, jer nam ljeto donosi ciklus od tri plesne radionice ,,Naš čarobni svijet”, a datumi radionica bit će objavljeni naknadno.

Plesači i plesačice Udruge Tim:

MALA GRUPA:
Ante Mazić, Sara Mazić, Viktorija Gregov, Marita Jurin, Eira Gray, Freya Gray, Magdalena Vujević i Klara Vujević

VELIKA GRUPA:
Lucijana Blagdan, Lea Donata Ljoka, Samanta Bubnjić, Sara Markoč, Ema Gobin, Lana Gobin, Petra Vidov, Naomi Kurtin, Monika Končurat, Luna Korina Lalić, Nina Grzunov, Karmen Kurtin, Amelie Rančić, Donatela Lisica i Magdalena Lisica