Napomena: Klinite na sliku za uvećani prikaz.

Iris Stanin iz Poljane osvojila titulu Najljepše mame Hrvatske

Iris Stanin iz Poljane najljepša je mama Hrvatske u kategoriji natjecateljica od 23 do 29 godina, a titula u Dijamant kategoriji pripala je Boženi Bajalici iz Šibenika.

Izbor je održan u subotu navečer u Kući umjetnosti Arsen u Šibeniku, a žiri u sastavu Željko Burić, gradonačelnik Šibenika, Danijel Mileta, zamjenik gradonačelnika, Dino Karađole, direktor TZ-a Grada Šibenika, Ivana Bičanić, vlasnica brenda IB Chic bags, Matea Terlević, vlasnica brenda Artistra, Zdravko Pilić, novinar, i Lucija Cvitan, novinarka, birao je između 17 finalistica, od kojih je Emily Glavić zbog stranog državljanstva bila izvan konkurencije.

Iris Stanin, inače rodom iz Slavonskog Broda, majka je dvoje djece, a na Ugljanu živi 13 godina.

-Došla sam na otok kao sezonski radnik i ostala. I nije mi žao jer je prelijepo, a ova titula puno mi znači, i meni i mojoj djeci. Svi smo jako uzbuđeni i sretni, komentirala je kratko u telefonskom razgovoru najljepša mama Hrvatske Iris Stanin.

Uz dvije krune, dodijeljeno je ukupno sedam lenti: za elegantnost je dobila Antonela Lozančić, za osobnost Jovana Topić, fotogeničnost Jelena Konjić, stil Katja Podrug, simpatičnost Katarina Vrca, lentu za fashion Daria Matošić Božan, a za glamour Ivana Žunac.

Fotografije:

Luciano Mutavdžija/Cropix
Mate Gojanović/ ŠibenikIN