Informativna prezentacija o solarnim elektranama “Energija Sunca u vašoj službi”

Informativna prezentacija o solarnim elektranama “Energija Sunca u vašoj službi”

Tvrtka Mega Solar Technics iz Zadra održat će u četvrtak, 21. travnja u 18 sati, u POU Dom na žalu u Preku informativnu prezentaciju o solarnim elektranama “Energija Sunca u vašoj službi”.

Po principu “ključ u ruke”, stručnjaci tvrtke Mega Solar Technics pružaju podršku od prvih analiza solarnog potencijala do uspješnog stavljanja u pogon fotonaponskog sustava za privatne korisnike (obiteljske kuće) i za tvrtke.

Korištenjem solarne energije smanjuju se troškovi električne energije i doprinosi očuvanju planete.

Solarna energija je samoobnovljiva, bez zagađenja okoliša, autonomna, bez održavanja, pouzdana, ekološki čista, ima široku primjenu i dostupnost na udaljenim izoliranim mjestima, a zbog svoga geografskog položaja imamo visoku prosječnu godišnju osunčanost te smo među europskim zemljama s najvećim solarnim potencijalom.

Stručnjaci tvrtke Mega Solar Technics iz Zadra pružaju podršku od prvih analiza solarnog potencijala do uspješnog stavljanja u pogon fotonaponskog sustava.

Prednosti ugradnje solarne elektrane niže su cijene i otpornost na njihov rast, povećanje vrijednosti nekretnine, ušteda na računima za električnu energiju, visoke stope sufinanciranja projekta te dokumentacija i projektiranje.

Tvrtka Mega Solar Technics rješava cjelokupnu potrebnu dokumentaciju te savjetuje pri odabiru optimalnog rješenja za svaki krov, montira na krovu ili željenoj lokaciji, a montaža svih komponenti traje najviše dva dana (ovisno o vremenskim uvjetima).

Uz individualni pristup svakom projektu, tvrtka Mega Solar Technics nudi uslugu po principu “ključ u ruke” te pruža podršku i nakon isporuke

Valja imati na umu da je prosječna cijena električne energije na europskom tržištu u stalnom porastu, a ulaganjem u gradnju solarne elektrane investicija postaje još atraktivnija.

Fotografija Reuters/PIXSELL, Screenshot/L’Equpie

*Promotivan tekst