Besplatne radionice individualnih savjetovanja s psihoterapeutom

Besplatne radionice individualnih savjetovanja s psihoterapeutom

Općina Preko poziva zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na radionicama individualnih savjetovanja u projektu “Ispunite svoju zlatnu dob” kroz usluge individualne podrške koju će provoditi POU Prizma iz Zadra s psihoterapeutkinjom Majom Lovrin.

Ovaj projekt dolazi u vrijeme kad nam je najpotrebniji, kada se pokušavamo vratiti u normalan, svakodnevni život nakon dvije godine restrikcija zbog pandemije izazvane koronakrizom. Upravo individualna savjetovanja kroz psihoterapiju mogu vam pomoći u tome.

Psihoterapija je proces rada na sebi putem razgovora sa stručnjakom-terapeutom. Cilj je da ljudi koji proživljavaju krize, teškoće zbog tjeskobe, depresije, zdravlja, nedostatka samopoštovanja, problemima u odnosima itd. mogu početi razumjeti svoju ulogu i odgovornost u teškoćama koje imaju. Time se podiže vlastita svjesnost o tome što vam se trenutačno događa u životu.

Ovo je idealan projekt da u nekoliko individualnih savjetovanja dobijete alate kako se nositi sa stresom, kako primijeniti pozitivnu psihologiju na svoju životnu situaciju i kako poboljšati svoje mentalno zdravlje.

Radionice su besplatne i održavat će se u POU Dom na žalu u Preku.

Za više informacija te za sudjelovanje u projektu javite se na broj telefona 098/950-9527.

Ilustracija centarmadrugada.hr