Iskoristite 50 posto povoljnije kotizacije za Zadar Outdoor Festival u Preku!

Iskoristite 50 posto povoljnije kotizacije za Zadar Outdoor Festival u Preku!

Ostala su još samo četiri dana do isteka 50 posto povoljnijih kotizacija za peto izdanje Zadar Outdoor Festivala, koje će se održati  17. i 18. rujna u Preku.

Ove godine se organizatori drže poznate poslovice „Why fix it if it ain`t wrong?” pa vam tako ponovno pripremaju zanimljiva sportska natjecanja u već uvježbanim ZOF kategorijama: trailu, kajaku, SUP-u i brzinskom penjanju, a osim sportskog dijela programa, na rasporedu će biti i zanimljive radionice te ukusni lokalni gastro specijaliteti. Kotizacije možete kupiti na LINKU

Otok Ugljan se pokazao kao izvrstan domaćin, što zbog srdačnih ljudi koji nas uvijek tamo dočekaju, što zbog predivne prirode nadomak Zadra, koja je mnogima još uvijek nepoznanica. Mi ćemo se svakako potruditi da vas pokrenemo, ugostimo i da se svi skupa zabavimo, poručuju organizatori Zadar Outdoor Festivala.

– Za natjecatelje u kajaku i SUP-u imamo spremnu fenomenalnu rutu koja vas vodi oko otočića Galevca ispred Preka, a kojim dominiraju crkvica i Samostan sv. Pavla Pustinjaka iz 15. stoljeća. Ruta je izazovna, a pogled nezaboravan! Ako, pak, više volite onu „hvali more, drž` se kraja”, budite bez brige, na vas nestrpljivo čekaju pomno pripremljene trail staze kao i sjajni penjački smjerovi. Vodimo vas po prelijepim maslinicima otoka Ugljana koje ćete otkriti ako se prijavite na Trail Otoka maslina, a mirisi Mediterana pratit će vas na svakom koraku. Svi su dobrodošli; profesionalci, rekreativci, prijatelji, obitelji, najmlađi – za njih i početnike u trailu imamo stazu od samo pet kilometara, ističu organizatori.

Detaljne informacije te kupnju kotizacija možete pronaći na stranici Zadar Outdoor Festivala, a pratiti ih možete i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.