Napomena: Klinite na sliku za uvećani prikaz.

Olive Island Marini drugu godinu zaredom nagrada “Dragulj Jadrana”

Olive Island Marina u Sutomišćici drugu godinu zaredom osvojila je nagradu Nautičke patrole Jutarnjeg lista – “Dragulj Jadrana”.

Na svečanosti koja je danas održana u Hotelu Ambasador u Opatiji, vrijedno priznanje direktoru Olive Island Marije Toniju Antišinu uručio je novinar i urednik Jutarnjeg lista Mladen Gerovac.

Uz zahvalu ponajprije svim svojim djelatnicima te Nautičkoj patroli Jutarnjeg lista, direktor Antišin kazao je kako je iza marine još jedna uspješna nautička sezona, koja je u brojkama na razini 2019. godine, a Olive Garden Restoran u srpnju i kolovozu premašio je čak i predkoronsku 2019. godinu.

Najviše nautičko priznanje u Hrvatskoj “Zlatno sidro” dobila je Marina Frapa iz Rogoznice, drugo mjesto osvojila je Marina Vrsar, a treće ACI marina Vrboska. Ekskluzivno priznanje za elitni nautički turizam dobila ACI marina Rovinj.

Nagrađeni su i ACI marina Vodice, kao “Biser zelene magistrale”, ACI marina Dubrovnik kao “Zlatni vez gastronomije”, ACI marina Cres i Mitan marina kao “Zlatni osmijeh Jadrana” i Marina Punat u kategoriji Moja najdraža marina, a Marina Kornati – Biograd na Moru dobila je priznanje za izniman doprinos razvoju hrvatskoga turističkog turizma u doba pandemije covid-19.

Fotografije cropix.hr i Olive Island Marina