Sveti Mihovil danas igra majstoricu za Prvu županijsku ligu

Sveti Mihovil danas igra majstoricu za Prvu županijsku ligu

Pred nogometašima Svetog Mihovila majstorica je za ulazak u Prvu županijsku nogometnu ligu. U nedjelju, 29. kolovoza s početkom u 17 sati na igralištu Bagata u Zadru (umjesto ranije najavljenih Stanova) odmjerit će snage s momčadi Zemunika, a pobjednik susreta će ostvariti pravu igranja u prvoj ŽNL iduće sezone.

Veliki je to izazov za seniore Svetog Mihovila koji su prošle sezone osvojili drugo mjestu u 2. ŽNL i ostvarili pravo igranja kvalifikacijske utakmice.

Momčad je od prošle sezone ostala na okupu, no bit će znatno pojačana povratkom kapetana Denija Kolege koji se vraća nakon teške ozljede zbog koje je propustio cijelu prošlu polusezonu. Ujedno, klubu je pristupio i dugogodišnji kapetan Arbanasa Zvonimir Ivuša koji će zasigurno biti veliko pojačanje.

– Očekuje nas vrlo teška kvalifikacijska utakmica, no mi ćemo sigurno biti spremni. Dobro smo trenirali, igrači su maksimalno motivirani i vjerujem da ćemo odigrati dobru utakmicu protiv dobre momčadi Zemunika. Hoće li to biti dovoljno za pobjedu to ćemo vidjeti, ali sasvim sigurno ćemo ostaviti srce na terenu, poručio je trener i sportski direktor NŠK Sv. Mihovil Damir Korenov.