Napomena: Klinite na sliku za uvećani prikaz.

Udruga Tim Preko: Otplesali su još jedno ljeto!

Nastupom na preškoj plaži Jaz, šesnaest djevojčica i dječaka treće plesne radionice oprostili su se od ljetnih druženja.

Pod nazivom “Ples mora”, prijateljima, roditeljima i slučajnim prolaznicima pokazali su što su od 21. do 26. kolovoza naučili pod budnim okom trenerica Ivone Kovačević, Bernarde Klarin i Patricije Gospić.

-Ljeto smo pozdravili koreografijama na hitove Jerusalema i Perfect strangersa, a nastup je počeo flashmobom, odnosno “spontanim” dolaskom na plažu, uz igru i kartanje. Uslijedile su dvije koreografije te su zadnji dio pjesme plesači vješto i veselo otplesali u moru. Kao i na prve dvije radionice u srpnju i početkom kolovoza, plesače je sladoledom počastila slastičarnica Plavi Jadran, a svi sudionici dobili su i diplome i narukvice za uspomenu na  posljednju ljetnu radionicu, komentirala je Ivona Kovačević.

Ističe da je u sve tri radionice sudjelovalo više od pedeset djevojčica i dječaka, i to ne samo s otoka Ugljana nego i iz drugih krajeva Hrvatske. Zahvaljuje na pomoći Općini Preko i POU Dom na žalu te vjernom DJ-u Luki Košti i poručuje djeci da i dalje budu dobri, veseli i rasplesani, a trenerice jedva čekaju sljedeće ljeto kako bi nastavili ovu lijepu priču.

Na trećoj radionici sudjelovali su: Noemi Mazić, Sara Mazić, Ante Mazić, Amelie Rančić, Tina Mičić, Lea Mičić, Vanesa Mičić, Helena Košta, Nika Košta, Karmen Marcelić, Leni Rančić, Marcela Dorkin, Hannah Ivin, Elias Ivin Vesna Peranić i Petra Peranić.

Fotografije Kristina Dunatov