Na plesnim radionicama Udruge Tim iz Preka djevojčice s cijelog otoka

Na plesnim radionicama Udruge Tim iz Preka djevojčice s cijelog otoka

Velikom priredbom ritmike i plesa pod nazivom “The Greatest Show”, Udruga Tim iz Preka obilježila je u četvrtak navečer na streetball igralištu kod Lučke kapetanije završetak zimsko-proljetnog ciklusa kreativnih radionica koje su pohađala djeca iz Preka, Sutomišćice, Poljane, Lukorana, Ugljana i Kali.

Uz voditeljice Bernardu Klarin, Patriciju Gospić i Ivonu Kovačević, 30-ak djevojčica pokazalo je što su naučile u godini u kojoj zbog epidemioloških mjera nisu mogle plesati i družiti se koliko su željele i navikle.

-Zbog cijele situacije s koronavirusom tri puta smo u ovoj školskoj godini prekidale plesne radionice, ali našim je djevojčicama to bio samo dodatni poticaj i motivacija da se još više posvete plesu, što se moglo vidjeti i na završnoj priredbi. Sada ćemo se malo odmoriti, a onda otplesati u već tradicionalne ljetne radionice u srpnju i kolovozu, komentirala je voditeljica najmlađe grupe Ivona Kovačević.

Plesne radionice Udruge Tim održavaju se uz podršku Općine Preko i POU Dom na žalu, a na završnoj priredbi djevojčice je pratio i omiljeni preški DJ Luka Košta.

Kako je bilo na završnoj priredbi, pogledajte u FOTOGALERIJI