Vlasnici OPG-ova, prijavite se besplatno na platformu opgovi.hr

Vlasnici OPG-ova, prijavite se besplatno na platformu opgovi.hr

Udruga Inovativni projekti, zajedno s Hrvatskom zajednicom županija, provodi projekt „OPGovi
Hrvatske“.

Način funkcioniranja naše web platforme opgovi.hr je vlastito dodavanje podataka OPG-ova s obzirom na to da se radi o osobnim podacima.

U Hrvatskoj je registrirano 154.679 obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, a na području Općine Preko 105: u Lukoranu 12, u Poljani 15, u Preku 24, na Rivnju 2, u Sutomišćici 15 i u Ugljanu 37.

Rijetki među njima imaju vlastitu internetsku stranicu putem koje na osobniji način mogu predstaviti svoj rad. Upravo to je temeljna svrha platforme opgovi.hr – samostalna izrada i upravljanje vlastitom stranicom za svaki pojedini hrvatski OPG.

Projekt je besplatan i ne generira dobit, a razvijen je isključivo dobrom voljom volontera udruge.

U 2021. godini idemo korak dalje, a to znači da ćemo kontaktirati sve općine i gradove s ciljem uspostave suradnje vezano uz izradu web stranica OPG-ovima s njihova područja, a Općina Preko već se uključila i financijski je podržala projekt.

Na taj način bi članovi i volonteri udruge izravno kontaktirali OPG-ove te im sami izradili web stranicu. Također bi im bili na usluzi tijekom čitave godine, a pružali bi im i informacije te pomoć oko prijave na natječaje iz programa Ruralnog razvoja.

Dodatne informacije mogu se dobiti na: info@opgovi.hr, broju mobitela 098/1649779 ili na web
stranici opgovi.hr