TZM Ugljan predstavlja se na novoj mrežnoj stranici

TZM Ugljan predstavlja se na novoj mrežnoj stranici

Na adresi www.ugljan.hr od 1. prosinca dostupna je nova mrežna stranica Turističke zajednice mjesta Ugljan.

-Nova stranica rezultat je višemjesečnog rada i istraživanja djelatnica TZM Ugljan, a dostupna je na hrvatskom i engleskom jeziku. Trudili smo se predstaviti sve najbolje od mjesta Ugljan, a namjera nam je bila svim virtualnim posjetiteljima do najmanjih detalja prezentirati mjesto Ugljan i dočarati im ljepote otoka Ugljana. Tako se mogu pronaći podaci o povijesti mjesta i povijesnoj baštini, predstavljeni su svi zaseoci, plaže i prirodne ljepote te kulturne posebnosti i udruge koje njeguju te posebnosti i tradiciju, najavljuje direktorica TZM Ugljan Marina Belić Telac.

Dio stranice rezerviran ja za najavu događanja u organizaciji TZM Ugljan te predstavljanje sportskih aktivnosti kojima se posjetitelji mogu zabaviti dok su na odmoru.

-Naravno, i iznajmljivači su dobili svoj kutak u kojemu se nalaze sve informacije potrebne za uspješan rad. Ugljanskim iznajmljivačima i ugostiteljima omogućili smo da besplatno predstave svoje smještajne kapacitete i ugostiteljske objekte, a ovim putem pozivamo one koji dosad nisu dostavili svoje podatke da nam se jave, ističe direktorica TZM Ugljan.

Nova mrežna stranica nastala je u suradnji s tvrtkom Fer projekt iz Zadra.