Mlađi i stariji pioniri u subotu zaključuju uspješnu polusezonu

Mlađi i stariji pioniri u subotu zaključuju uspješnu polusezonu

Subotnji nogometni dan u Sutomišćici donosi nam trostruki program. Uz seniore koji će u 15 sati pokušati pobjedom protiv Abecede sporta osigurati naslov jesenskog prvaka 2. Županijske nogometne lige, na teren će mlađi i stariji pioniri.

Mlađi pioniri u 9.30 će ugostiti momčad Sabunjara 2 iz Privlake, a mladi otočani trenutno su na drugom mjestu ljestvice sa samo dva boda zaostatka za vodećim Arbanasima. U slučaju svoje pobjede i kiksa Arbanasa, jesenski dio prvenstva mogu završiti na prvom mjestu.

Stariji pioniri u 11 sati u derbiju kola dočekuju Abecedu 2, vodeću momčad lige. Obzirom na vrlo malu razliku na ljestvici, pobjedom bi otočani dodatno zakomplicirali borbu za vrh. Ranije ovog tjedna stariji pioniri Sv. Mihovila slavili su na gostovanju kod Paga 3-0, uz pogotke Jakova Ortulana, Donata Kolege i Mara Mekelenića.

Na Pagu su uspješni bili i Tići koji su kod istoimenog domaćina slavili 11-1 (Luka Vitlov, Luka Zelenčić, David Kralj i Dominik Bušljeta po 2, Tonko Vitlov, David Jerolimov, Donat Kombura), dok su papaline bile bolje od Bibinja 4-2 (Gabriel Šimićev 2, Tadej Kolega, Jakov Kolega).