U subotu stiže Galovac, a Mauricio Lucin poručuje: Igramo za prvo mjesto i za Karla

U subotu stiže Galovac, a Mauricio Lucin poručuje: Igramo za prvo mjesto i za Karla

Nakon prošlog kola u kojem su bili slobodni, nogometaši Svetog Mihovila nastavljaju borbu za vrh 2. Županijske nogometne lige. U sklopu 7 . kola, u subotu od 16 sati na igralištu u Sutomišćici dočekuju momčad Galovca.

S devet bodova na kontu otočna ekipa nalazi se na drugom mjestu ljestvicem dok je Galovac na petom mjestu sa šest osvojenih bodova. Utakmice između ove dvije momčadi u pravilu su bile vrlo uzbudljive, a valja istaknuti da Sv. Mihovil još nije upisao pobjedu protiv Galovca te je u subotu idealna prilika da se prekine ta neugodna tradicija.

– Očekuje nas vrlo teška utakmica protiv dobre momčadi Galovca. Zanimljivo je da još nikad nismo slavili protiv njih i zaista je pravo vrijeme da to konačno napravimo. Galovac je odlična ekipa, ali mi smo u dobroj formi, kvalitetno treniramo i želimo nastaviti s pobjedama, pogotovo na našem terenu – poručio je povratnik u momčad Mauricio Lucin.

Osim natjecateljskog, ova utakmica je i humanitarnog karaktera. Prihod sa svih domaćih utakmica seniorske momčadi i mlađih uzrasta NŠK Sv. Mihovila bit će uplaćen za rehabilitaciju teško stradalog Karla Sokača, bivšeg vratara Dinama i Slaven Belupa.