Olive Island Marini priznanje Jutarnjeg lista “Dragulj Jadrana”

Olive Island Marini priznanje Jutarnjeg lista “Dragulj Jadrana”

Toniju Antišinu, direktoru Olive Island Marine u Sutomišćici, danas je uručeno posebno priznanje Nautičke patrole Jutarnjeg lista “Dragulj Jadrana”

Svečana dodjela i svojevrsno finale četvrte po redu Nautičke patrole Jutarnjeg lista održano je u Skradinu, u Kulturnom centru grada.

U objašnjenju dodjele priznanja sutomiškoj marini, Nautička patrola Jutarnjeg lista navodi sljedeće: Tko je god posjetio Olive Island Marinu u Sutomišćžici na otoku Ugljanu, bio nautičar ili ne, ostao je zadivljen. Cijeli prostor marine osmišljen je kao mirisni mediteranski park, kao mali očaravajući botanički vrt. Posebno privlači nautičare koji traže mir, tišinu, ljepotu i besprijekorni red i urednost na svakom koraku – od gatova do savršeno organiziranih i održavanih sanitarija s podnim grijanjem. Usred tog prostora je prekrasan bazen, zgrada s restoranom, terasom, cocktail-barom … Sami nautičari, dajući ocjene Olive Island Marini nazvali su je draguljem Jadrana i zato joj pripada ovo posebno priznanje.

U zahvali strogom žiriju Jutarnjeg lista i gostima marine, direktor Antišin posebne riječi hvale uputio je svim djelatnicima marine, koji su i u ovoj kriznoj godini uslugu i ponudu marine držali na najvišoj razini.

-Pamtit ćemo ovu sezonu i po ovoj nagradi, ali i po velikoj neizvjesnosti. Ipak možemo biti zadovoljni, predsezona i posezona bile su slabije, ali glavna sezona ostala je na lanjskom nivou. Nautičari u tranzitu i naši stalni gosti prepoznali su nas kao sigurnu luku, a otok Ugljan kao sigurnu destinaciju i poklonili nam još jednom povjerenje, istaknuo je Antišin.

Četvrtu godinu zaredom, novinarska posada Nautičke patrole Jutarnjeg lista, pod pokroviteljstvom Hrvatske turističke zajednice i u suradnji s Ministarstvom turizma, ovoga je ljeta oplovila najznačajnije hrvatske marine – od Umaga do Dubrovnika. Posjetili su 32 marine, anketirali oko tisuću nautičara, u pripremanju novinarskih priloga kontaktirali s najmanje još tolikim brojem ljudi i u marinama i oko njih – i vratili se kući zdravi. S nekoliko tisuća novinarskih kartica teksta, naravno.

Dobitnici priznanja i nagrada Nautičke patrole Jutarnjeg lista:

ACI marina Cres – Zlatno sidro;

ACI marina Dubrovnik – Ekskluzivno priznanje za razvoj elitnog nautičkog turizma;

Marina Punat – Posebno priznanje za izniman doprinos razvoju hrvatskog nautičkog turizma;

Marina Vrsar – Priznanje za osvojeno drugo mjesto;

Marina Tribunj – Priznanje za treće osvojeno mjesto;

Olive Island Marina – Posebno priznanje Dragulj Jadrana;

ACI marina Žut – Posebno priznanje ‘Moja najdraža marina’; ACI marina Opatija – Priznanje ‘Zlatni osmjeh Jadrana’;

ACI marina Šimuni – Priznanje za najsigurniju korona-free marinu

OPG Đorđe Studić – Priznanje Biser zelene magistrale.

Olive Island Marina – Posebno priznanje Dragulj Jadrana

Čestitke svim djelatnicima Olive Island Marine!