Unatoč porazu, zadržali vrh ljestvice

Unatoč porazu, zadržali vrh ljestvice

Seniori Svetog Mihovila u 5. kolu 2. Županijske nogometne lige poraženi su u Novigradu kod Noška s 1-0. Usprkos porazu, otočani su ostali na vrhu ljestvice.

U vrlo dinamičnoj i borbenoj utakmici domaćini su već u 8. minuti iskoristili grešku obrane otočne momčadi i poveli s pokazalo se kasnije, konačnih 1-0. Većim dijelom utakmice Sv. Mihovil je bio bolja momčad, ali gostujući igrači nisu uspjeli iskoristili svoje prilike. Najbliži pogotku bili su u dva navrata kada je debitant, mladi Frane Magić, sa sedam metara glavom promašio gol te kada je Ivica Grubač odličnim udarcem pogodio gredu.

– Nažalost vrlo rano smo primili gol i bilo je jako teško protiv borbene i čvrste ekipe Noška loviti zaostatak. Većim dijelom utakmice smo bili bolja momčad na terenu, ali nismo iskorostili svoje šanse. Zaboravljamo ovaj poraz i od već se spremamo za nove izazove, rekao je pouzdani Marko Pedišić.

U sljedećem kolu su naši seniori slobodni, a onda ih očekuju dva domaća ogleda, protiv Galovca i Podgradine na kojima će moći potvrditi dobru formu i zadržati priključak s vrhom ljestvice.