Napomena: Klinite na sliku za uvećani prikaz.

KUP OTOKA: Ogledima Dobropoljana – Preko i Lukoran – Ugljan završene prve četvrtfinalne utakmice

Nakon prošlotjednih utakmica u kojima su favoriti opravdali svoju ulogu. sinoć smo gledali vrlo dobre i zanimljive utakmice!

No krenimo redom!
Na utakmici Dobropoljana – Preko vidjeli smo vidjeli odličan nogomet!

Unatoč incijativi Dobropoljane Prečani preko svog najboljeg igrača Mauricia Lucina dolaze u vodstvo!

Dobropoljanci koriste “širu klupu” i konstantno rade pritisak na preški gol no Josip Jerolimov je činio čuda i s nekoliko fenomenalnih obrana izludio napadače “crvenih” Roka Dešpoju i načelnika Općine Pašman Krešimira Ćosića!

Prečani su svim silama branili svoj gol, a obrambene zadatke na najbolji mogući način ispunjavali su David Rušev i Marko Miloš!

No, u 85. minuti ipak su pokleknuli! Dobropoljanci, vođeni navijanjem svjetski poznatog modela Nevene Dujmović Prižmić, odigrali su jednu brzu kontru koju je odmjerenim udarcem uz samu vratnicu završio Luka Čiklić i tako postavio konačnih 1-1!

U uzvratnoj utakmici, koja je na rasporedu za dva tjedna, do posljednjeg sudačkog zvižduka očekuje nas neizvjesna “šahovska” partija.

U utakmici pod svjetlima reflektora Lukoranci vođeni navijanjem svoje vjerne navijačke vojske pružili su odličan nogomet za razliku od utakmica koje su igrali u pretkolu kad su bili nadigrani od Kukljice!

Potpuno drukčiji pristup igri donijelo im je rano vodstvo kada je Luka Masar iskoristio nepažnju ugljanske obrane i zabio za 1-0!

Ugljanci brzo dolaze k sebi i fenomenalnim golom Domagoja Kombure izjednačuju na 1-1!

Lukoranci ubacuju u višu brzinu i hattrickom Krševana Santinija dolaze do 4-1.

Ugljanci preko Domagoja Kombure prijete iz slobodnih udaraca no nedostajalo je nekoliko milimetara da lopta završi u mreži!

Matko Bjelčić konstantna je opasnost za obranu Lukoranaca, ali sinoć nije imao podršku svojih igrača!

Točku na i za 5-1 eurogolom postavlja Stipe Melada.

Fotografije Maja Dešpoja