Napomena: Klinite na sliku za uvećani prikaz.

Basket klapi otoka Ugljana 2. nagrada žirija na Festivalu Marka Pola u Korčuli

Basket klapa otoka Ugljana osvojila je drugu nagradu žirija za skladbu “Nitko nema takve oči” na prošli vikend održanom Festivalu Marka Pola u Korčuli.

Autori teksta su Denis Maričić i Marko Dunatov, glazbe Denis Maričić, aranžman potpisuje Saša Gajić, a mix i mastering Igor Ivanović. Pjesma je snimljena u sudiju Music4Life Tomislava Pehara u Zadru.

Prvu nagradu žirija dobili su duet Tonči Gulin i Janes Vlašić feat Klapa Ošjak za skladbu ”Dobri moj ćaća” koju potpisuju Tvrtko Hrelec i Aljoša Đugum, a treću Giovanni Jakovac sa skladbom ”Zauvijek tvoj”.

Grand Prix Marko Polo Festivala osvojili su Tomislav Škara i Klapa Bjelovar za skladbu ”Srce mi Dalmacija” autora Tomislava Škare, Dragice Mihaljević Nikolić i Miroslava Konope,

Prema izboru publike, najviše glasova dobio je Jurika Show band Cajti iz grada Krapine, drugu Mirko Švenda Žiga, a treću Nenad Kumrić Charlie.

Četvrt stoljeća star Marko Polo Festival održan je u naselju grada Korčule Žrnovo – Postrana, na više od 800. godina staroj Postranskoj Pijaci.